top of page

Werkt LinkedIn voor mij, als ZP’er?

Meedoen aan een project van Kunst of Art beweegt mij tot het verdiepen in het maken, van een LinkedIn profiel. Want als ZP’er is het belangrijk, dat je je profileert. Met een flinke dosis scepsis, toch maar eens gaan speuren.

Met een flinke dosis scepsis, toch maar eens gaan speuren.

Advies van Perry van Beek ter harte genomen en een echte linkedIn-profielfoto laten maken.

Bas Weetink, een meester op zijn vakgebied, is hiervoor verantwoordelijk.

Content op mijn profiel geplaatst, en ja hoor, de eerste contacten worden gelegd.

Dat Bas een kei is in zijn vak, wordt al snel duidelijk. De interesse buigt meerdere malen af, richting die prachtig gemaakte foto.

Ik hoop dat Bas ze inmiddels als klant heeft mogen ontvangen.

Dat was natuurlijk niet mijn doel.... Als kunstenaar ben je bezig met creëren en dat wil je graag delen. Want kunst staat voor genieten, inspiratie, emotie.

Maar dan ……

Ondernemer Mark Evertzen, rijdt vele kilometers, bezoekt mijn atelier en is daadwerkelijk geïnteresseerd in mijn doeken. Bij vertrek staat er een groot collage doek op zijn achterbank en ’s avonds een mooie aanbeveling op LinkedIn!

Dankjewel Mark! Dat je al jaren veel trouwe klanten hebt, verbaast me allerminst... je bent een man van het woord!

En al die andere berichtjes?

Die bezorgen mij als kunstenaar een mooie glimlach…… omdat ik weet dat het kan! Mijn scepsis over LinkedIn?

Ja, die moet ik toch wel bijstellen!

bottom of page