top of page

Blog

Ongepland Samenwerken!

17/04/2016

UitEigenAtelier.com kunst zevenaar

Als '' Echte Liemers' Deerne'', blogde ik al eerder over mijn aanstaande expositie, in mei en juni, bij Stadsbrouwerij Wittenburg in Zevenaar. 

Dacht ik eerst alleen maar te exposeren, al snel bleek dat er een prachtig goed doel aan verbonden is.

 

Look Good Feel Better NL is de organisatie, waar ik me voor in mag zetten. Als oud-verpleegkundige en door omgevings-ervaring hoef ik hier niet over na te denken...doen!
Dus werk aan de winkel....deze verkoop-expositie moet gepromoot worden!

 

Ik zoek allereerst contact met Henriëtte Uffing,

coördinatrice van Look Good Feel Better NL.

 

We wonen in dezelfde plaats, maar elkaar nog nooit ontmoet. Mail opgesteld, LinkedIn connectie verzoek gestuurd en contact is gelegd...lang leve internet!

Het promoten via social-media, loopt als een trein!
Mijn berichten worden geliked, gedeeld en er wordt bijzonder positief gereageerd door 'volgers' en volstrekt onbekenden.

Ook fotograaf Rene van de Peppel ontdekt mijn evenement en koppelt daar zijn prachtige fotografie aan. Deze foto's zijn dan straks, op zijn mooie site weer te zien.

 

Bij een expo is live-muziek wel geschikt..maar ja..low-budget, want kunstenaar...
Dat er dan ook een muzikant enthousiast zijn piano kunsten aanbiedt, is geweldig!

 

Al snel hangen er in de stad, 11 posters.

 

Prachtig voor mij geprint, door iemand die weet wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een expo. Opgehangen door winkeliers, waarbij een half woord meer dan genoeg is....hartverwarmend allemaal!

 

Nu maar hopen dat het proeflokaal van Stadsbrouwerij Wittenburg volstroomt, op 28 april 2016 om 20.00 uur. Aan ieders inzet zal het zeker niet liggen en ook met de bier kwaliteit zit het wel snor.
 

U bent allen van harte uitgenodigd, bij de opening.

Kom genieten van een heerlijk Jonkheer biertje; kijk letterlijk omhoog naar kunst en maak kennis met de kunstenaar, achter het werk!

exhibition uiteigenatelier in nijmegen
deel:
bottom of page